Vaikka kaikki hyvin on,
on joskus olo levoton.
Sitä muistaa, miettii menneitä
ja pelkää tulevaa.
Sitä miettii miks tein niin,
ei johtanut se tuloksiin.
Ja miettii mitä pian käy,
kun ei tulevaisuuteen näy.
Pitäisi vain uskoa,
lujasti,
ja toivoa,
että Taivaasta meitä
varjellaan,
ja huolissamme autetaan.
Ja kuunnella myös äitiä,
joka sanoo:
"Kyllä kaikki hyvin käy"
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tässä tekstissä on hyvä sanoma, mutta minua kyllä häiritsi se, että tässä käytettiin välillä loppusoinnutusta ja välillä ei. ja sitten hieman ehkä turhaan käänneltiin sanajärjestystä ainakin niissä kohdissa missä loppusointuja ei sitten ollut. aihe on kuitenkin tärkeä ja sanoma tulee perille. näin ollen kokonaisuus kyllä toimii.