Hyödytön

Runoilija santtura

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei kukaan ole täydellinen yksin, aina tarvitaan myös se toinen
 

Koet olevasi niin yksin
Sinua seuraavat vain omat jälkesi
Kanssasi kulkee vain varjosi
Varjo, joka pimeällä katoaa
Kun tarvitsisit seuraa

Koet olevasi hyödytön
Kukaan ei soita, kukaan ei välitä
Sinulle soittaa vain lehtikauppias
Tuputtaa Seuraa ja Apua
Ei välitä tunteistasi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot