polkumme

Runoilija santtura

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei kukaan ole täydellinen yksin, aina tarvitaan myös se toinen
 

Päivänkakkara muuttaa mielensä
Rakastaa, ei rakastakaan

Korttipakka ei anna vastausta
Vaikka ennustan tulevaisuuttamme

Meidän polkumme on avoin
Joten on vain uskottava, Rakastettava

Selite: 
:P
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä paljon, viisaasti toteat runon lopussa.

 

Käyttäjän kaikki runot