Sanot että rakastat
Sydän hyppii riemuissaan
Rakastan sinua
Katsot silmiin
Pyydät vaimoksi
Minä olen myyty
Pappi kysyy molemmilta
Vierekkäin alttarilla vastaamme
Tahdon
Vuosien jälkeen
Toivon sen kertovani
Rakastan vielä
Selite:
:)
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi