Kallion päällä on niin kaunista
Alas on pitkä matka
Pohjalla tappavia lohkareita
Katson vielä hetken maisemaa
Suljen silmäni, enkä katso enää alas
Muutun linnuksi, lennän
Kauas pois, ja katoan
Iltaruskoon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi