Rakkaimmalleni

Runoilija santtura

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei kukaan ole täydellinen yksin, aina tarvitaan myös se toinen
 

Sinä painat töitä
Tuot rahaa kotiin
Minä murjotan, valitan
Painaudun syliisi

Pidät minusta huolta
Otat kainaloon ja kuuntelet
Minä itken, mökötän
Tönin sinut hereille

Sinä olet kaikkeni
Enkä osaa näyttää sitä
Kuin näyttämällä
Tämän hirviön

Rakastat kuitenkin
Tätä mörköä
Joka koittaa olla
Sinun arvoisesi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot