Hymy, tämä idioottimainen hymy.
Elämäni kuningattarena tunnen oloni idiootiksi.
Sinä.
Sinä aiheutat tämän.
Nimesi aiheuttaa hymyn.
Vaikka vain sanoisin sen kuiskaten, hymy.
Selittäisin Sinusta hurrikaanin omaisesti, hymy.
Tukehdun hymyyni, varmasti.
Hetki ja toinenkin, pusu ja se tekee taas tuloaan.
Selite:
sinä. sinä perkele! Yksi lahti/meri/järvi mikä tuo nyt onkaan tuossa välissä, valtion vaihto ja silti minä hymyilen täällä maailmalla kun sinä sanot mitä tahansa. Olen myyty. Älä myy eteenpäin, älä riko. Rakasta tai edes rakastu!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanasti kirjoitat