Ja sekosin elämässäni.
Aina luvattiin hengittäminen automaattista
Valehtelijat, sanon minä!
Tänään kotiosoitettani kysyttäessä,
mietin mikä on etunimeni.
Huominen tulee yrittämättäkin,
jos tahtoisin sen tulevan nopeammin.
Kuinka onnistuisin ?
Tyhjät silmäni tuijottavat eiliseen
ja jalkani juoksevat tuolla jossakin.
Selite:
Vkloppu, se on ohi. Onko väärin sanoa onneksi!? onko väärin olla onnellinen, että sain tulla kotiin! Koti, Tallinna. Ehdoton ykkönen, rakastan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi