Hiljaisuus valtasi ruumiini
mieleni kiitti.
Hiljaisuus valtaa mieleni
kehoni joutuu inhotilaan.
Kehoni joutuu uhriksi rauhoittumisen
ja voisin tappaa itseni.
Koska hiljaisuus parishteessa muuttui
ilkeäksi kirosanaksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi