Peilistä katsoo aave,
ulkokuori tuttu.
Elänhän täydellistä elämää,
en voi valittaa.
Olisiko väärin huomata, että rakastan Sinua vieläkin.
Aamulla herään ja olen onnellinen.
Selite:
Maailmani romahti tänään, huomasin rakentavani suojamuuriani -taas.
Ja päässä soi biisi "Mut mä rakastan sua", pysy poissa. Älä tule ja riko minua. Minä nousen vielä.
<center><i>Tule ja pidä omanasi, ei ole elämä elämää ilman Sinua.</center></i>
Tule saatana ja tunnusta!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihan huurrjan ihana runo! Samaistun tunteeseen täysin, toivottavasti joku pitää sut kunnossa siellä jos et itse jaksa.