Niinä hetkinä
kun silmistäni karkaat
suutahdan !
Joudunhan taas luopumaan Sinusta,
siitä ihmisestä jonka omakseni haluan.
Kulman takaa ilmestyt,
enkä hallitse kasvojeni lihaksia.
Hymyä, naurua
ja sitä tärkeintä
eli Sinua.
Ihollani, kiinni minussa jokaisella solullasi.
Nenässäni, kutittamassa tuoksuaistejani.
Selite:
Nihän se menee, kun jonkun haluaa ja uskoppa kuule, sinut minä haluan!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi