haluaisit silottaa tieni täydellisen silkkiseksi
levitellä ruusunlehtiä jalkojeni alle
etten kompastelisi sinun virheisiisi
haluaisit näyttää kuin lapsena
miten tämä elämä kootaan
ja laskea valmiiksi miten kaikki päättyy
jos minä en osaakaan
älä kulje jalanjälkiäni etukäteen
haluan tehdä omat virheeni
ehkä en ole peilikuvasi mutta
tulet itsesi näkemään silmistäni
kunhan aika silottaa viimein nämä rypyt
Selite:
niin sama niin eri
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jokainen kulkee oman tiensä ja omat virheensä, mutta toisesta saa välittää <;
Toivotaan ettei tämä ole minulle
Sivut