sunnuntaina kaupunki on uninen
hitaasti heräilevä
minä en haluakaan nousta
sängyssä on liian paljon tilaa
varjot kuuntelevat hiljaisuutta
minä lasken tyhjiä päiviä
minusta tuntuu että olen ollut
liian kauan poissa auringosta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi