olen päivät ja yöt
kuiskannut korvaasi kaiken mitä voi sanoa
puhunut sinut niin pyörryksiin
ja kuitenkin aina hiljaisuus täyttää ne hetket
kun tahtoisin sanoa sanat jotka ovat enää jäljellä
sillä ei ole olemassa niitä kauniimpia sanoja
päivisin on jo niin kirkasta
etten voi nähdä mihin joki päättyy
olen vahingossa muuttanut luoksesi
sillä ikkunastasi näkyy kauneimmat maisemat
saanko siitä nähdä vielä vuodenaikojen vaihtuvan
Selite:
this is gonna sound like a bad joke<br />
but momma i fell in love again
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi