sinulle

Runoilija anrétta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"muistatko
miltä tuntuu
juopua kesäyönä
hölmöstä rakkaudesta

kastella jalat heinikossa
suudella poikaa aidan takana
siellä missä nokkoset lakastuu"
 

sadepisarat kyyneleiden joukossa

sinä olet aurinko
minä olen kuu

aina tunnen, että jotain uupuu

sinut haluan kuitenkin

ehdinkö kertoa, vielä kun voin?

Selite: 
äh. ©anrétta
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä kuvaa ihan minua, elämääni.
vau.

Tämä viiltää minua, herättää paljon tunteita. Pidän tästä paljon, tässä on hienosti muutamassa lauseessa oikeastaan kaikki, mikä merkitsee jotakin. Lähes huumaava.

Ihanasti runoilit tämän (;
Pidin, paljonkin.

ps. kiitos arvostelustasi.

tämä kuvaa ihan minua, elämääni.
vau.

Tämä viiltää minua, herättää paljon tunteita. Pidän tästä paljon, tässä on hienosti muutamassa lauseessa oikeastaan kaikki, mikä merkitsee jotakin. Lähes huumaava.

Ihanasti runoilit tämän (;
Pidin, paljonkin.

ps. kiitos arvostelustasi.

 

Käyttäjän kaikki runot