Entinen maailmani

Runoilija anrétta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"muistatko
miltä tuntuu
juopua kesäyönä
hölmöstä rakkaudesta

kastella jalat heinikossa
suudella poikaa aidan takana
siellä missä nokkoset lakastuu"
 

uskoin tarinamme vielä jatkuvan
edes hetken

sanasi viilsivät syvältä

niin harvasta sanasta
voi elämä romahtaa

sinä tuhosit maailmani

Selite: 
äh. ©anrétta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot