jälki

Runoilija anrétta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"muistatko
miltä tuntuu
juopua kesäyönä
hölmöstä rakkaudesta

kastella jalat heinikossa
suudella poikaa aidan takana
siellä missä nokkoset lakastuu"
 

se mitä sä sanoit
juuttui mieleeni
eikä vain hetkeksi

ja se mitä sä teit
jätti pysyvät jäljet
ja haavat
joiden ompeluun tarvitsen itseni lisäksi toista

ja jokainen ajatus
joka sinuun liittyy
saa haavani aukeamaan

Selite: 
©anrétta
Kategoria: 
 

Kommentit

tunne tuttu, hyvässä ja pahassa. Jo pienillä sanoilla/teoilla voi saada suurta aikaan. Hieno runo. ja kiitos sinulle!

ah, en osaa muuta sanoa!
upea,mahtava ja sai mut itkemään!
tuttu tunne!
ehdottomasti suosikkeihin!(:

 

Käyttäjän kaikki runot