eksyksissä

Runoilija anrétta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"muistatko
miltä tuntuu
juopua kesäyönä
hölmöstä rakkaudesta

kastella jalat heinikossa
suudella poikaa aidan takana
siellä missä nokkoset lakastuu"
 

en ole koskaan tuntenut
olevani näin eksyksissä

en tiedä mitä haluan

haluanko liikaa,
vai liian vähän?

joka kerta kun olet lähelläni
tunteeni kulkevat ristiin
ja tyhjyys täyttyy ajatuksilla

se kosketus
se merkitsi niin paljon enemmän
kuin annoin olettaa

sä et ymmärrä
enkä tiedä, ymmäränkö itsekään

Selite: 
viimeinkin sain tämän valmiiksi. ©anrétta
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa tutulta. Ikävä kyllä.
Pidän tästä kovasti.
Kiitos arvostelusta!

Upea runo. :) Todella tuttu tunne. -.-

Vaan muistanhan tilanteen samanmoisen!

Elämästäni. Elettynä. Voimalla.

Kiitos arvostelustasi.

kuvaa niin hyvin tämänhetkisiä mietteitä.. todella upea! pidin ehdottomasti!

Kuulostaa tutulta. Ikävä kyllä.
Pidän tästä kovasti.
Kiitos arvostelusta!

Upea runo. :) Todella tuttu tunne. -.-

Vaan muistanhan tilanteen samanmoisen!

Elämästäni. Elettynä. Voimalla.

Kiitos arvostelustasi.

kuvaa niin hyvin tämänhetkisiä mietteitä.. todella upea! pidin ehdottomasti!

 

Käyttäjän kaikki runot