en pysähtynyt
STOP-merkille
odottamaan sinua
risteyksestä käännyin vasemmalle
vaikka merkki niin kielsi
sinä kuljit oikealle
tiedän kulkevani
väärään suuntaan
mutta U-käännöss on kielletty
Selite:
©anrétta
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno. Ja herättää paljon ajatuksia..
Ikävä kyllä näin joskus käy. Valloittavan hieno runo.
Oivallinen runo, kuin suoraan elämän valtateiltä. Nerokas ja laittoi liki huuleni pärisemään automaisesti. ;)
Ohhoh, jopas tuli mieleen tilanne kaavailemastani pikkukappaleesta.
Hianoa työtähn.
Hieno. Ja herättää paljon ajatuksia..
Ikävä kyllä näin joskus käy. Valloittavan hieno runo.
Oivallinen runo, kuin suoraan elämän valtateiltä. Nerokas ja laittoi liki huuleni pärisemään automaisesti. ;)
Ohhoh, jopas tuli mieleen tilanne kaavailemastani pikkukappaleesta.
Hianoa työtähn.