Lähtösi jälkeen

Runoilija anrétta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"muistatko
miltä tuntuu
juopua kesäyönä
hölmöstä rakkaudesta

kastella jalat heinikossa
suudella poikaa aidan takana
siellä missä nokkoset lakastuu"
 

huudan yöhön
vastauksena vain vaimea kaiku

kylmyys saa huuleni muuttamaan väriään

tähdenlento,
joko olisi aika toivoa?

lumihiutale putoaa ikkunalaudalleni

särkyen yhtä moneksi palaseksi
kuin sydämeni lähtösi jälkeen

Selite: 
©anrétta
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot