pisaroina, äänetönnä
vapaanpudotuksen vauhdilla
peltikattoon
nukkuva, uneksiva
vapaanpudotuksen äänellä
heräämätön
kukapa uskoisi
rakastavansa pisaroita
äänineen..
vapaanpudotuksen vauhdilla
peltikattoon
nukkuva, uneksiva
vapaanpudotuksen äänellä
heräämätön
kukapa uskoisi
rakastavansa pisaroita
äänineen..
Selite:
25 pakkasta ulkona ja silti viime kesä mielessä...
:D
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Minä rakastan...siis sateen ääntä... ja ukkostakin... ja onneksi täällä on +1 astetta nytkin aamuvarhain :D Hyvä, kaunis runo.
Kun se maalaa virkistyvän ruohon,
koivuntuoksun kirkkaan sävelen,
sammaleen ja kanervan tummat soinnut.
Saa saa aena vaen muistan rakkaimpain.
Vuan tämmöselä pakkasela jos pisaroena sattaa, nii ompa aekamoesta ropinoo katola.
Sivut