Olen sairastunut
Vuosikausia olen juonut myrkyllistä vettä
Tutkimukset paljastivat juomani veden sisältävän:
keskimäärin 4,6 painoprosenttia alkoholia,lisäksi löytyi jäämiä maltaasta,humalasta,sokerista ja hiivasta.
Olen tyrmistynyt!
Ja humalassa...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onneksi vessi tutkittiin...
juu, hirveetä, parasta ostaa lähdevettä tilalle
Onneksi siihen on parannuskeino...lopettaa sen juomisen ; )
Olen kuullut tuosta vedestä, jopa pahemmastakin
No voehan pahus!
013 on paljon puhtaamppoo ja näöttääkii kirkkaalta silti siitäi huppeliin tulloo :)))
Sivut