elämänpituinen odotus
ajatuksena puolittaa kokonainen
elämänmittainen sekoitus
ajatuksena vähintäänkin arveluttava..
Rakastaisinko edes itseäni?
Toivottavasti tarpeeksi,
ja tarpeeksi vähän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
elämänpituinen odotus
ajatuksena puolittaa kokonainen
elämänmittainen sekoitus
ajatuksena vähintäänkin arveluttava..
Rakastaisinko edes itseäni?
Toivottavasti tarpeeksi,
ja tarpeeksi vähän
Kommentit
Syvällistä pohdintaa.
Ensin täytyy rakastaa itseään, että voi rakastaa muita.
itsesä rakastaminen ja itserakkaus ovat kaksi eri asiaa, joten kannattaa tykätä itestään
Etenkin tarpeeksi, mutta ei liikaakaan... hyvä lopetus
luulen että itseään ei voi liikaa rakastaakkaan, puhutteleva runo, puolikas elämä ja tuo odotus, toivotaan että uskaltaisimme elää kokonaista elämää koko elämän
No joo!
Ihtijjään pittää sen verta rakastoo, ett itesuojeluvaesto toemii.
Olen taipuvainen olemaan Joutonoomin kanssa samoilla linjoilla... mutta kannattaa aina kysäistä :-)
Sivut