hän hyppäsi sydämeeni
paukautti oven takanaan kiinni
lupasi..
minä myönnyin sydämeltäni
en katsonut avointa ovea takanani
lupasin..
me rakastimme kesän ja syksyn
kunnes lehdet putosivat
lupauksiin..
mädäntyneen haju peittyi pakkasiin
aurinko katosi taivaanrantaan..
tuli kaamos..
paukautti oven takanaan kiinni
lupasi..
minä myönnyin sydämeltäni
en katsonut avointa ovea takanani
lupasin..
me rakastimme kesän ja syksyn
kunnes lehdet putosivat
lupauksiin..
mädäntyneen haju peittyi pakkasiin
aurinko katosi taivaanrantaan..
tuli kaamos..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tai tällä hetkellä vituttaa, kun näin käy niin harvoin.
opi se, pentu..
:D
Herkkä, haikean kaunis runo, hyvä.
ajatella kannattaa
myönteisesti?
hmm...
:D
niin kauniita taiten kudottuna,
kuin hämähäkinseitti kastepisaroineen,
kunhan niihin ei yritä nojata...
Sivut