ja skorpionit marssivat rivistössä
keihästämään kuninkaansa
myrkyllä,jota ei ole diagnosoitu
parvekkeella kuningatar hurraa
vallankumoukselle
ja toisinajattelijoille
jotka täyttävät leilinsä
kuninkaan myrkytetyllä verellä
ja juovat unohdusta...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Wau! Tämä on kuin pieni satu tai näytelmä.
Antiikin Rooma tulee tästä mieleen... hyvä
niin todentuntua tässäkin on, nykyisin kaikki on mahdollista, ennen saduissa myrkyttäjä pysäytti aikeensa, kun muisti sen lauseen "Mieti tarkoin mitä teet, ajattele seurauksia " tässä ajassa asioita tehdään välittämättä seurauksista, puhutteleva runo.
Sivut