Ihastumisen nopeus= mc2 Rakkauden kanssa voidaan mennä hautaan saakka vaikka yksin.. Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 1.3.2015 0:00 Neito68 Nopeeta se joskus on... hyvä runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Nopeeta se joskus on... hyvä runo
Sivut