vaikka pidänkin sateesta
sen tuomasta
raikkaasta,happirikkaasta
ja vaikka aurinko tappaa
jatkuva sade tappaa tekemisen
pilvipouta olisi paras
kesälomakeli
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
vaikka pidänkin sateesta
sen tuomasta
raikkaasta,happirikkaasta
ja vaikka aurinko tappaa
jatkuva sade tappaa tekemisen
pilvipouta olisi paras
kesälomakeli
Kommentit
Vaihtelevaa pilvisyyttä olisi kiva kuulla lomallakin
Kesälomalla sais kyllä paistaa aurinko...kunhan ei ny mitään hirmuhellettä olis (eli harvoin mikään kelpaa, aina on jotain vikaa :D ) Hyvä runo.
niin, varmaan niitä vielä tulee monenlaisia ilmoja tänä kesänäkin, toivotaan että joku päivä jokaisen mielisäätä, niin jokainen vois olla onnellinen edes silloin, kiva runo
Sivut