löytää uudelleen
sen joka ei koskaan kai
ollutkaan poissa
hieman hukassa ehkä
silmänurkan takana
sen joka ei koskaan kai
ollutkaan poissa
hieman hukassa ehkä
silmänurkan takana
Selite:
on häviäviä ja on pysyviä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut