valkokankaalla kylmissä väreissäkin outoa taikaa kuuratussa salissa lumen arvo on nolla oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 2.11.2024 13:12 Star Suomen kieli on kerrassaan verraton. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut