Oi Klaara, ethän vain
luottanut kyyneliisi
sillä tiesithän
palasokerikeijut
tanssivat aina yksin
luottanut kyyneliisi
sillä tiesithän
palasokerikeijut
tanssivat aina yksin
Selite:
Pähkinänsärkijä goes realismi (?)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut