haavan kauneus on ylistys elämälle luonnonkirjoissa Selite: haavat ylläpitävät luonnon monimuotoisuutta oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.11.2024 18:42 Star Ei ole kuitenkaan kivaa, jos tekee kipeää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut