Sikarikkaan
jaloissa kivistävät vaivaisenluut
jotka köyhän kengissä
hiertävät aamusta iltaan
jaloissa kivistävät vaivaisenluut
jotka köyhän kengissä
hiertävät aamusta iltaan
Selite:
Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut