hiljaa koskien virrat katkesivat vaan padoissa kuohuu oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 27.11.2024 16:39 Star Sellaistahan se elämä on, välillä on tasaista ja joskus "kuohuu". Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut