rummun rajussa rytmissä
valloitan vuoren valtavan
taskuni tyhjennettyinä
onneni olkoon oikein päin
valloitan vuoren valtavan
taskuni tyhjennettyinä
onneni olkoon oikein päin
Selite:
huomista näyttöä odotellen...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut