sanat

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 3.5.2024 12:18

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
sanat, minulle kuin taulu  maalamaton
niissä sävyt, värit valmiina on 
on tauluni aihe ain arvaamaton
sanan, kaksi kun siihen saan
niin jo katson runoon valmistuvaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, runot syntyvät kuin itsestään.
niin tekevät ,joskus pieni puristus tarpeen :)
 

Käyttäjän kaikki runot