Häkin lintu

Runoilija jossumaria

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2024
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
katson sun, suuntaan
rikotaan, nää kahleet joita pidät
Oot vapaa, lintunen, mene menojas

Lintu ei liiku, jää paikalleen
Se tahtoo jäädä häkkiin katsomaan
Mitä tapahtuu ulkona, se jää
Otan sut ulos, mun mukaan
Tääl on kotoisaa, sen lupaan

Lintu lepää sormella, se katselee ympäriinsä
Ihmeissään se mittailee, voisko sitä sittenki, lentää tiehensä
Ja omistaja on, tyytyväinen. Se alkaa jo omia juttujaan tekee
tiistaille. Lintu lentää takaisin, katsomaan mitä tekee
Omistaja hymyilee, antaa lempee. Mikset mee jo, se ihmettelee
Mun on hyvä olla, sun luona, se visertää. Lämpönen on sinun, kotoisa huoma
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kunpa jokaisella olisi oma rakas, jonka luona on hyvä olla.
Sepäs se! Kiitos kommentistasi!!
Lempeän kauniisti runoiltu, pidin kovasti. 
.... Vapaaehtoista onnea 
 

Käyttäjän kaikki runot