Ihana nainen

Runoilija jossumaria

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2024
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Että sä oot ihana
haukon henkeäni ja
ihastelen
Puhut naisellisesti, 
korostaen

Värikäs mekko päälläs ja
mä katselen
Miten ihana olet,
Sinä nainen

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Naisia pitäisi kehua paljon enemmän.
Niin pitäisi. Kiitos kommentistasi!
 

Käyttäjän kaikki runot