Tekemällä taiteellinen

Runoilija jossumaria

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2024
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
lauseet pettää, sanat jää
auton alle
voin yrittää esittää
mut se ei miellytä ketään

Yksin
ei kai voi elää mut
mun kotona käy vieraat
kai joku näkee kuka huutaa

Minua
ei kukaan muuta, olen
valmis
       Näin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia on kuitenkin se, että on hyvä olla.
 

Käyttäjän kaikki runot