Haave toisesta

Runoilija jossumaria

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2024
Viimeksi paikalla: 8.3.2024 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mun on vaikea kuvitella sua
en toivo ketään
mun elämään
teen vaan sen mitä haluan
ei tarvii miettii kenenkään miellyttämistä
ja se on ihanaa
se riittää mulle, tällänen elämä
Muut ihmiset tekee mitä
haluavat, mä elän elämän
ja vaikka kirjotan
mun ”rakkaasta”
jota ei ole

Millaista on olla toinen pala sydämestä
kun on jo kokonainen? Mul on kaikki mitä tarviin
koti, tää tietokone, nää sanat
En ymmärrä mistä
ne kaikki kertoo
kotona on hyvä, en tarvii ketään viihdyttämään

Mut olisit osa mun arkea, et sano mitään
oot vaan läsnä, ei tarvii olla samaa mieltä asioista
Voit tehdä omia juttujas, täyttä vauhtia
Mä en osallistu, teet mitä haluat
Ai että, se olis ihanaa
Oot läsnä vaan

Se olis kivaa, muuta ei tarvitse
ky sytyttää
haave sun olemassaolosta, oot tääl’
teet mitä sua huvittaa, en voi sua rajottaa
En voi olla mustasukkanen, ku en välitä omistaa
tahdon omaa seuraa
ja sä sytyt siitä, et tarviikaan muita
tää käy luonnostaan
ei tarvii olla mustasukkanen, kenenkään
meil on ihanaa
yhdessäolo, kukin vuorollaan
päättää haluaako viettää aikaa

Mut olispa täällä sellasta
olispa rakkaus sellasta
et sä et tarvii ketään, mut toisen olemassaolo lisää
olemisen ihanuutta
ei tarvii valittaa omasta rauhasta ollenkaan
oot osa mun maailmaa, kuulut siihen
ja se olis todellinen harmi, jos sä lähtisit
riittäisit
loppuelämäksi

Ei tarvita muuta
ku olemassaoloa
samaa tilaa
ja kaks ihmistä
ne erilaisia on, ehkä samanlaisia en tiiä
ei sillä oo väliä
kunhan maailmamme ruokkii
toisiamme
tulta
lietsoo
mitä lähempänä ollaan

Selite: 
Runomuodossa oleva 'tarina', joka toivottavasti uppoaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, haaveilukin omasta rakkaasta on ihanaa.
Voi, kiitos!!
Kivasti kirjoitat, omalla hienolla tyylillä, tykkäsin.
Kiitos kommentistasi!
Hei. Kiitos samoin sun kommenteistasi, oli kiva lukea. :) t. Tapani
Kiitos!! 
 

Käyttäjän kaikki runot