Millä minä saan tämän pakkomielteen pois
Millä mä elämän, normalisoin
Pitäis jatkaa elämää, olla ja nauttia vaan
Mä makaan ja mietin, mitä mä teen tääl
Evoluution huipentuma, pohdin elämää
Kuka meidät loi tänne, oliko pakko tehdä tää
Luovun leluista ja menetän kaiken kiinnostukseni
En haluu tehdä mitään, oon syvis vesis enkä pääse ylös täält
Miksi meidät luotiin, ei miksikään
Tää on ainoa mahdollisuus elämään
Mitä
Mä tällä ajalla saan aikaan
Ehkä ainoan eksistentiaalin runon
Ole hyvä
Ehkä tää tuo iloa
Sun elämään
Onkohan meillä oikeasti Jumalaa
En mä sitä oikeasti tiedä
Itsekään
Yritän kovasti jutella hälle
Ei se vastaa
Onko oikeesti totta
että me ollaan yksin
jouduttu tän taivaan alle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit