Kultaseni
Kosketa minua taas
Älä jätä koskaan
Ole minun, niin olen sinun
Ei mennä vielä
on pieni hetki
Kun taas lähden luotasi
näyttää liikennevalot punaista
Viivyttää joka hetken
joka minuutin
Kiihkeä sana
tarkkaan harkittu
Sinä olet sinä
sinä ja aina sinä
Kolmantena tutustuin
neljäntenä ihastuin
Pisteisiin, pilkkuihin
pieniin hakasulkuihin
Ethän juokse perääni
ethän lähde luotani
Ollaan kuten ennen
Hiljaisuudesta hiljaisuuteen
Ikuisuudesta toiseen
Ajattomuuteen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana :o oikeesti toooooosi ihana<3<333
Tämä runo sai mut hyvällä tapaa hiljaiseksi. Upposin tähän, sen tunnelmaan, enkä osaa sanoa oikein mitään. Tätä täytyy hetki sulatella. Palaan kommentoimaan joskus, kun tiedän mitä sanoa :)
Ihana :o oikeesti toooooosi ihana<3<333
Tämä runo sai mut hyvällä tapaa hiljaiseksi. Upposin tähän, sen tunnelmaan, enkä osaa sanoa oikein mitään. Tätä täytyy hetki sulatella. Palaan kommentoimaan joskus, kun tiedän mitä sanoa :)