Irtonaisia lauseita
kirjoitan peräkkäin-
ajattelematta.
Muistatkohan?
Muistatko sen ajan
Kun rakkautesi oli puhdasta,
ja tuoksui
Kun olimme lapsia kukkakedoilla
Niin ikävä sinua, tyttö rakas
Kaipaatko vielä, vai unohditko
Psykoosin ja skitsofrenian,
maailman painon harteilla,
kauneutesi vasten
tummaa marmoria?
Ei se mitään,
olen yhä sinun...
Aina sinun
yksipuoleinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi