Silkkiä ja samettia
yön kultausvaa
Se on minun maailmani
Kadotettu ihmisarvo,
menetetty rakkaus
Rakkaus jonka imen sinusta
Enhän ole mitään
En sinulle,
joka tuoksullasi täytät sopukkani
Sinulle joka olet yksin
erakkona maailman laidalla
Tässä olkapääni;
tässä toinen
ota kumpi vain
Lohdutan, jos saan
en jätä yksin
Sillä haluan olla sinun
ja pitää sinusta huolen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.