Keskiyömme liepeillä
Minä sinut synnytin
lapseni vähäväkinen
Käteni kautta sinut luotiin
arvet elämän
Olet osa minua
sulautunut minuun
Olen osa sinua
Enkä voi poistaa
Tänään kuiskit korvaani
synkkiä salaisuuksia
Rumat jälkesi minuun
peilin kautta heijastaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hmm. Hiukan erilainen ja hyvä.
mielenkiintoinesti kirjoitettu runo. :)