Kaikki hajoaa palasiksi
Teidän otteessanne
kaikki minusta
Voinko enää hengittää
Onko enää elämää
Teidän kanssanne
Lähellä ja kaukana
aina kuulen kuiskauksenne
Aina täällä lähelläni
kidutatte hiljaa pois
Minä kuihdun pois
Olin joskus kukkanen
kaunis hento valkoinen
Mitä teistä jäljelle jäi
mitä minusta jäi
Kasa multaa
ja ruumis kuralätäkössä
Tekö rakastitte minua?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sä kirjotat niin ihanasti rakas <3 Jotenkin musta tuntuu että tiedän mistä tää kertoo :( Mutta minä ainakin rakastan sinua hyvinhyvin paljon<3
karua tekstiä
mitään kaunistelematta
hienoa