tuntematon

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

näetkö hiljaisia omenapuita
huomaatko niiden tuoksuvan
sinua varten

vaikka ne pysyisivät kaukana
minä näen ne
ymmärtämättä ovatko ne todellisia
vai pelkkää muovia

minun kaarevan taivaani takana
jonne en pysty kurottamaan
asuu henkiä, joita en tunne,
hahmoja, joista tunnistan vain oman epävarmuuteni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman synkkä mutta hehkuvainen. Pidän kovin. Harhaista.

 

Käyttäjän kaikki runot