arki

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

ja minä puhallan
puhallan suoraan sinuun

silmissä kirvelee pöly ja
nämä nurkat pyörivät
hävittävät tuntemattomat tähtien renkaat

pyykit kuivuvat parvekkeilla
halla kiipeää kerrostaloissa
tölkit kimpoilevat

tänä yönä on
lämmin vaikka
aamutakissa

puhallan hiuksiasi
silmiltäsi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot