hei hiljaisuus
pyhitä itsesi minulle, ja katoa
olen kyllästynyt kuulemaan kun en sitä kaipaa
ja näkemään vaikka suljen silmäni
se on kuin toivoisi ruusujen kestävän ikuisesti
en voi estää sitä mikä tapahtuu minun ulottumattomissani
kunhan olette aina
uudelleen kukkivia.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi