Harmaa

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

en ole katsellut yötaivaalle
pitkiin aikoihin,
enkä muista miltä tähdenlennot
kuulostivat

olen hautautunut huoneisiin, mattoihin
mustiin huonekaluihin
ja itsestäänselvyyksiin, joihin
en osaa kaikkeen väsyneenä tarttua

ota kiinni, ennen kuin minua taas viedään

kaipaan meidän rautatientoriamme
isoa ikkunaa
ja vaaleita verhoja

katsetta jossa näkyy koko universumi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot