tavataan kuukauden kuluttua

Runoilija November

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 2.11.2003
Viimeksi paikalla: 12.11.2021 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en tiedä miksi olen nyt minä
ja miksi tunnen syyllisyyttä siitä
että en koskaan ymmärrä mitä sinä tunnet
(en ole sinä)
en tahtoisi loukata sinua
en koskaan tiedä milloin minun täytyy pyytää anteeksi
siksi teen niin jokainen päivä
ihan vain varmuuden vuoksi

"varmuuden vuoksi"
18.10.2008
 

pieni askel hävitti kaiken
olin palapelin ylimääräinen pala
hauska vitsi

13
itsetunto häivisi
kun ystävät eivät olleetkaan ystäviä
ja yleistäminen tappaa
uniikkeja kokemuksia

mutta jos vain olin niin
ettet halua enää ottaakkaan
minua mukaan?

annatko minun hävitä verhoihin?

magneettikenttä
olen väärä napa
eikä puolten vaihtokaan
enää helpota

14
älä jaksa huokailla, siinä on jotain niin karvasta,
alan kirjoittaa nopeampaa
kiihtyvyyttä ja näkyvyys heikko

magneetti vie
minun toiselle puolelle
mustissa vaunuissakin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot